Hm,

Mycket har hänt sen jag skrev sist känns det som. Eller kanske inte så mycket när jag tänker efter.... Men jag berättar iaf!

I tisdags ringde mamma till mig och sa att Lotta från teatern frågade om jag hade lust att va skyltdocka på Vero Moda på fredagen! Självklart svaradae jag JA, vem missar ett sånt erbjudande?
Så jag, Rebecka och Hanna (från teatern) åkte till Skövde för att inställa oss som skyltdockor. Det var hur kul som helst! Ni skulle sett folks reaktioner när de upptäckte att det var "vanliga" "levande" personer som stod i fönstret! Otroligt roligt, de ska ringa fler gånger sa dom =) Vi var tydligen duktiga på att se ut som dolls haha =D

Sen igår var jag barnvakt åt Filip och Albin, mina grannar som jag aldrig träffat. Hm, låter lite konstigt men men.
Vi kollade på Disneydags, spelade TV-spel (JAG ÄGDE, haha) och läste böcker. Sen skulle Albin sova, och efter det spelade jag och Filip pokemon kort i ungefär en halvtimme haha. Det var kul!
Höll på att somna i soffan flera gånger, men jag var iaf vaken när föräldrarna kom hem och gav mig the money =) Underbart, ännu mer pengar att köpa gitarr för!

Näe, nu ska jag äta kladdkaka! Ha de bra.

Hitta på ngt i veckan Carro? =)
//Stina

Kommer över mig igen....

Fan, har inte tänkt på det ordentligt på några dagar, så går jag in på caliss lunar. FAN!


Varför skulle det hända just dig? :'( Kan inte fatta...

23 september.

Helt otroligt.
Ett år sedan idag som jag åkte till Gustaf på moppen, vi gick in till stan, gömde oss för Ida och vem det nu var, träffade Carro och alla andra, och Carro somnar ifrån mig haah. Alltså ett års sedan jag och Gustaf blev tillsammans. Går inte att förstå, men otroligt roligt!


Snart kommer han hit, ska upp till sjön i skogen och bara va där. Underbart!


Carro, vi måste hitta på något snart!
//Stina

Mhm...

Egentligen har jag ingenting att skriva om men jag får försöka komma på något.

I helgen har jag vart hemma hos Gustaf, såå ovanligt va? Eller inte, men det speciella var att mina föräldrar också var där, alltså bjudna dit på kvällen =) Skitmysigt tyckte jag, och iiiih good mat!!

Sen så somnade jag vid 11, helt sjukt trött. Vet ni när jag vaknar? 12.30! Käre värld, så länge har jag inte sovit på hur länge som helst! Och grejen var ju den att vid 13.30 skulle jag på teatern. Men jag orkade inte tänka så när jag vaknade så jag låg kvar en stund till... Gustaf säng är mysigt som fan =) Haha. Sen går jag upp typ 12.50 och kommer på att jävlar teatern! Så säger Gustafs pappa att han han skjutsa mig, phew! Mkt mkt snällt!

Sen skulle jag ju stoppa i mina linser också =S Jobbigt med vänstra ögat. Mitt när jag står där och upptäcker att jag satt i den åt fel håll och det svider och skaver som fasen, kommer Gustafs mamma och tror att jag gråter haha. Sen hjälpte hon mig istället, hehe (A)


Men ni får ha det så bra, ska lira lite CS nu.

//Stina

Skolan

Hej!
Sitter på MoP, med Mia :)  Lite gladare blogg än förra gången måste jag ju säga... "/

Har precis haft gitarr.. hm.. mkt mkt mkt mkt mkt svåååår svååår läxa! Massa grundtoner hit och dit, och hitta ackord på andra ställen, sånt som jag aldrig gjort! (Detta låter inte svårt, men för mig som inte hållt på med det är de klurigt)


Ska äta på Olins snart.. Bara Gustaf och hela MoP1a slutar någongång... suck.


Ska bli mysigt i helgen, min familj bjuden till Gustafs familj :)



//Stina.......och lite Maria.

11 september.

Idag känns det inte som det borde göra... Mycket känns så jobbigt.


Känner mig så trött och sliten, vet inte hur jag ska orka va på topp hela tiden. Alla förväntar sig att jag ska va glad hela tiden, är jag inte det då tror alla att det är något dom gjort eller så. Men jag vet inte hur jag ska orka.


Har inte gått en dag sedan Daniel försvann som jag inte brutit ihop på. Även om vissa dagar känns bättre än andra.

Det är så orättvist! Det skulle inte hända honom. Saknar dig Daniel, fan att det är så orättvist!


Förlåt alla om jag vart jobbig eller så under den senaste tiden, men det är inte lätt just nu....


Stina

Hm...

Sitter hos Gustaf, snart blir det kebabtallrik. Han och hans pappa hämtar på Rocco <3 Underbara människor.
Gustaf mamma är världens gulligaste, jag fryser som fasen och hon kommer in med Gustafs varma tofflor och en uppvärmd riskudde att lägga om axlarna... <3

Ah, jag älskar verkligen dig Gustaf. Hoppas du förstår det!



Efter det som hände Daniel har jag blivit mer mån om att folk runt omkring mig verkligen ska veta att de betyder mycket för mig... Så alla ni Gustaf, Mia, Josefina, Ida, Carro, Fredde, Frida, Sebbe och ni andra glöm aldrig vad ni betyder för mig, vad som än händer finns jag där för er... och förhoppningsvis finns ni där för mig.

//Stina

Jag är som alla andra.

Förkyld alltså =) Annars är jag nog inte som alla andra.

Förresten kolla den här videon
http://www.youtube.com/watch?v=xE7esVpDjHE    !!! Underbar haha.


Skolan och MoP

Exakt så känner jag... Jag är på skolan, alltså Katedral och jag är på MoP. MoP känns inte som skola vilket är helt sjukt skönt!

Har vart med Markus, Rasmus och Andreas efter skolan idag. Har förbannat ont i ryggen på grund av Rasmus, han släpade mig ur en fåtölj och drog mig längs hela hallen :) Verkligen kul!

Sen pratade jag och Andreas en del, känns bra att prata...




Men vet ni vad? Jag saknar min vän Daniel... Känns jobbigt utan dig Caliss!

Första teatern idag!

Idag hade jag teater för första gången med den äldre gruppen på Charlies. Vi ska tydligen spela antal grejer i höst! Ska bli hur kul som helst.

OOOH Carro imorn har vi våra barn! Hur ska vi orka? Haha.



Förresten, måste skriva lite papper till alla barnen kom jag på. Men vi ses. Ha de bra.




Vi minns och saknar dig Daniel

Problem not solved.
//Stina