Vet inte

Tråkiga saker har hänt idag, vet inte hur mycket hemskt som hänt den här hösten. Farmor och farfar, tänker på er <3

Första gången jag faktiskt tänkt att jag tycker om dom. Hm.. kan låta konstigt men ni som inte vet om allt, jag är inte hjärtlös.


Är med Gustaf och Elsa just nu, Elsa vill busa men Gustaf vill sova eller äta. Gulligt =)



Ha de bra, <3


Mm,

idag har det inte hänt så mycket faktiskt, annars en jävla *piiiiiiiiip* dag... Hatar tisdagar.


Jag slutar 11.15. JA vad härligt tänker man om man bor i Skara.. Bor man i Vinköl tänker man nej, fan också har ju musikskolan klockan 17.15. Grejen är att jag inte kommer hem i mellan =( Fan också.. Sen är jag helt plötsligt sångare på musikskolan! Men förlåt Carlén, men jag kommer inte utbildas i sång med dig som lärare... "/

Jobbigt jobbigt...

//Stina


Jaha.

Usch, dagen igår började inte bra. Osams med hela familjen... Åh, varför? Utrett nu, men fan så jobbigt.

Övningskörde igår, gick riktigt bra faktiskt! Längtar tills man blir 18 =)
Sen åkte vi och hämtade Gustaf, var hos mig i några timmar sen åkte jag till Ida där Josefina, Rickard och Jessica var. Sen kom Gustav också,  pratade bla WoW och Naruto =D
Mysigt hos dig Ida, kolla på Hip Hip Hora och ta en öl haha.

Så idag är det teater, ska bli kul men är alldeles för trött känner jag. Kanske blir piggare när man är där. Träffa Carro, Sebbe och alla andra! Mycket roligt.

Förresten alla som jag skulle festat med i fredags och som antagligen inte hittade mig på Olins (om ngn letade överhuvudtaget) jag var inte där, orkade inte "/ Kan ta det med er en annan gång. Aja, tror de flesta förstår!

Ska äta snart, mm äntligen kan man göra potatismos! Alltså, det kan man ju inte av färskpotatis. Ingen annan som bryr sig om potatismos av riktiga potatisar? Haha, nvm.

//Stina

Hejsan

Jaha, inte så mycket har hänt. Har precis gått upp väntar på att Gustaf ska ringa, vill träffa honom idag! Han var sjuk igår så vi kunde inte träffas =(.


Men det löser sig nog, ska trassla runt lite på youtube =P


//Stina

HEJ

Jaha... sitter hos Gustaf, myser med honom.

Morgonprat om ormar och spindlar is the shit =) Haha.




Vet ni vad? Gustaf tycker min mage är skön!



/
/Stina