Stina.

Kom inte på någon rubrik faktiskt. Egentligen ska man skriva rubriken efteråt men näe, jag struntar i någon ordentlig rubrik.

Idag har vi haft nationella, gick rätt okej :)
Nästa vecka åker jag till Danmark! :D Ska bli roligt, missar nationella i matte :D:D Fast det får jag väl göra en annan dag... Men iaf :)

Kommer saknar Gustaf, antaligen kommer vi inte kunna prata på veckan "/ Usch... Men värre var det i somras, träffade honom inte på 20 dagar. Och vi är ganska vana vid att träffas nästan varje dag. Och det hände mycket då i somras när han var borta. Dålig tajming Gustaf ;) haha, inte ditt fel älskling.
Älskar verkligen dig Gustaf, inte för att du läser här men ändå. Jag gör verkligen det, saknar alltid dig när jag inte är med dig.

Ska lyssna på reaggekungen nu <3

//Stina

IDOL!

Mellan fredag och lördag hade jag mina absolut bästa dagar på sjukt länge! Tack Mia, du är underbar <3

Får berätta mer sen.. Eller på evita.bilddagboken.se kommer det upp massa bilder när jag fått dom från Mia :D

//Stina

Teater?

Jag blir galen! Det skulle tydligen varit teater idag... Fick jag reda på något? NEJ!
Fattar inte, vill Lotta att vi ska hinna klart får hon ju se till att alla vet om det. Eller?
Blir rätt besviken faktiskt, men visst vill hon inte att vi ska hinna klart så är ju det hennes grej. Inte min, om hon ska göra såhär.

Sova gott ska jag göra nu. // Stina

Torsdag, imorn är det fredag!

Idag har jag vart hemma från skolan också, missade massa MoPlektioner =( Kommer hamna efteri GeMun! Usch.. och Mia fick jobba själv med låten. Stackare<3

Imorn är det skolan iaf, och fredag =D Till Gustaf efter skolan, skateparken kanske sen äta pizza med Henric, Gustafs storebror. Han och hans flickvän åker ju till Japan på sööndag, i ett helt år! Herregud, hur ska Gustafs mamma klara sig. Och Gustaf då :P Han säger inget om det, men han kommer säkert sakna honom. Det måste man väl nästan göra? Hehe... Aja, jag tror att de kommer få jätteroligt iaf! Läsa japanska fyra timmar om dagen.. Åh vad roligt!

Nu ska jag kolla lite på break filmer, sen 100 höjdare och sen sova :D Eller ngt..

Pusspuss!

Sjuker

Idag är man sjuk, vaknade med världens huvudvärk. Bättre nu, men har feber.. Skit också. Men men, DET går väl över iaf.

Ikväll, ska jag ta tag i något. Inte bokstavligen, men nästan. Eller? Bokstavligen... Konstigt ord. Gaffel då? Ännu fulare.. Fork? Haha. Feber som spökar? Förmodligen.
Men jag hoppas att det löser sig någolunda iaf, kanske inte som förut, men ändå lite bättre. Borde ju finnas ett mellanting =)

Ska typ.. inte göra något nu. Kolla tv eller ngt.

Pusspuss//Stina

Märkligt

Blogg.se tillbaka? Aja, skit samma. Allt funkar ju :P

Happ händer idag då? Ska till teater sen, för ett rätt bra tag. Lotta hör inte av sig när det är teater, och träffar man någon från teater är inte det det första man frågar? Äh, jag kanske har fel.
Skönt att komma hem tidigt idag iaf.. Slutar kvart i elva brukar få vänta tills halv fyra då bussen går "hem" till mig. Får ändå gå en rätt bra bit.. Dåligt, västtrafik!!
Haha, alla som bor i stan stör sig på att de får gå upp såå tidigt :) Haha, skulle jag bo i Skara skulle jag kunna gå upp en och en halv timme senare än vad jag gör nu! Tänk på det... ;)

Ne, nu ska jag läsa Tyskungen. Läst den? Riktigt bra bok, Camilla Läckberg ofc ;)

Puss//Stina