20/1 Har inte hänt så mkt.

Gustaf
Gustaf. Kanske inte bästa bilden men har faktiskt ingen annan. Den är suddig och men det struntar jag i. 
I dag har jag inte gjort så mkt har vart hos Gustaf vi har vart på MoP idag och kollar. Men jag är fortfarande osäker. Vi får se hur det blir.  

Jag fattar inte varför jag jämt är trött! I och för sig är klockan snart 12 och jag sov ganska konstigt i natt så men ändå. 

Någon mer än jag som älskar Little Britain? Jag tycker dom är underbara! "Computer says nooo." Deras humor är precis som min! Underbart. Mamma hatar det programmet. Undra om hon verkligen är min mamma då? =). Pappa tycker om det.

Togdor är ju med rätt så bra. "He´s a man. Maybe he´s a dragonman. Maybe he´s just a dragon!" Haha. SÅ kul. Sök på youtube. 

Ne en lite flum blogg idag men sån är jag. 

Saknar dig redan Gustaf. 

//Computer says nooo.


 

Fortf. 17/1

Älin<3
Kollade lite bland mina bilder och hittade det här illsköna fotot på Elin! Hon kommer hata mig för att jag la ut dom men men. Saknar dej så mkt Gumman.

// Come back in Hey Oh

After Bandcamp

After Bandcamp
Idag började jag tänka tillbaka på sommaren -05 och upptäckte den här bilden. Vilken fullträff! Vi var i Varnhem en natt och tältade i augusti. Underbart kul.

Idag har vi vart på MoP och kollat. Det blir nog den linjen som första val. Förlåt alla från teatern men jag kände att detta kändes mer rätt. Men jag kanske ska ha lite teater i skolan ändå. VI får se vad som händer.

Kanske skriver mer sen ska göra lite andra saker nu. =P

Fortfarande 16/1

Carro<3 Detta är Carro. Vi är sambo. Eller vi har barn tsm. Kan man säga. Hahah. Vi har alltså en teatergrupp med barn. Måste ju säga att det finns seriösare kort på henne men ändå. Taget på nyår.
Vi har gjort mkt tsm måste man säga. Vi har båda haft JP som teaterledare, saknar saknar saknar. Och massa andra saker. Hoppas att du och jag kommer gå gymnasiet tsm!

Stiinnaa 16/1

Stiinnaa
Detta är jag för alla er som undrat hur jag ser ut. Kanske inte är så många eftersom de flesta nog känner mig men ändå.



Idag har det vart en hemsk dag. Började med att jag var tvungen att gå upp ur sängen, lika hemskt varje morgon enligt mig. Vore det inte härligt att bara kunna hoppa upp ur sängen och glädjas åt allt? Önsketänkande.
Sen kom jag till skolan, hade engelska utan lärare. Sen rast, då jag upptäckte att jag hade väldigt  ont i en tand som har varit lös länge (själv är man så liten så man inte tappat tänderna än =P) Men iaf så tappade jag en bit av den tanden igår kväll, trodde då att det var hela tanden då men icke. Så det fick bli tandläkaren kl 11.00. JAG HATAR TANDLÄKARE. Eller det är väl inte deras fel men ändå. Ingen ska pilla i min mun! Men de fick dra ut tanden plus en massa småbitar av tanden som satt fast i tandköttet. Hu!
Sen upptäckte jag att jag inte hunnit äta innan och kunde inte efteråt pga av bedövningen. Så jag fick äta när jag kom hem kl 5! Då var jag hungrig kan jag säga.

Men nu sitter man här, äter Ipren för att värken och hoppas att våran telefon ska fixas. Av någon konstig anledning kan vi bara ta emot samtal, inte ringa någonstans och de samtal vi tar emot måste komma från hemtelefoner och inte mobil. Jag fattar inget.

Har knappt hunnit träffa Gustaf idag, får väl hoppas att min telefon fixar sig så vi får någon kontakt idag. Saknar honom ju.

Ikväll är der Ugly Betty, blev glad när jag upptäckte det.  Men nu ska jag leta runt på datorn efter lite trevliga bilder som kanske läggs upp sen. VI får se =).

Början 15/1

Hallå =P

Har inte skrivit blogg förut. Så vi får väl se hur det går.

Vi har ingen telefon här hemma, och igår var vi utan ström. Då upptäcker man hur beroende man är av strömmen. Hemskt.

Men att inte ha telefon är jobbigt tycker jag. Man kan inte prata med Gustaf (pojkvännen). Saknar honom så mkt just nu. Skulle kunna skriva det hur långt som helst men vem orkar läsa? Jaja det löser sig.


Idag har man vart på Katedral för att kolla olika linjer som man kan söka till för gymnasiet. jag kollade på media, barn och fritid och ESTET TEATER såklart. Men det blir MoP i första val, teater i andra och slutligen media i tredje. Lite svårt att välja mellan mop och estet men det går det med.

Snart blir det till att kolla på femman, där Bert Karlsson ska va med i Ett herrans liv. Någon mer än jag som älskar inledningen till detta program? När  Filip och Fredrik går på en röd matta med massa grejer. Så bra är det.

Sen har jag fått upp ögonen för Jackass och Viva la Bam. Johnny Knoxvillle är snyggast.

Men Gustaf är mkt bättre <3 NU blir det dumburken.

//Come back in Hey Oh.


Första inlägget

Blogg?